Сервиз за iPhone (Айфон), SAMSUNG и някой други. Ние разполагаме с професионално оборудване и резервни части на склад за да отговорим на потребностите на клиента в най-кратки срокове.

 • Проверка, диагностика и смяна на батерия за iPhone
  Ако батерията на Вашия телефон не се държи както преди, може би е време за нейната подмяна. Преди да го направим, ние внимателно ще се убедим, че подмяната е наложителна и ще Ви кажем много точно в кой етап от жизнения си цикъл се намира Вашата батерия
 • Подмяна на батерия за всички модели на iPhone
  Ние разполагаме на склад с батерии за всички модели на iPhone. Смяната може да отнеме буквално няколко минути, но тъй като все пак се налага внимателно разглобяване на телефона, моля да проявите разбиране и да се съобразите с нашия ритъм на работа.
 • Проверка и диагностика на цялостното състояние на телефона 
  В определени случаи телефонът се държи странно – не се зарежда, рестартира се, не намира мрежа, прекъсва и т.н…. На място, в нашия сервиз, в зависимост от симптомите, ние използваме нашето оборудване и опит за да установим точно каква би могла да бъде причината. Диагностиката е много важна защото предпазва нашите клиенти от погрешна покупка на резервни части (например батерия или дисплей), който в крайна сметка може да не са причина за проблема.
 • Смяна на счупено или надраскано стъкло за всички модели на iPhone и някой модели на SAMSUNG
  Може би най-често срещания проблем е счупването на стъклото. В случаите когато щетата е ограничена само до стъклото, е възможно разслояване на дисплея и подмяна с ново стъкло. По този начин запазвате Вашия оригинален дисплей и спестявате част от парите за нов дисплей. Ако счупването е било сериозно (или телефонът е използван дълго време със счупено стъкло) е възможно след подмяната да се забелязват драскотини по вътрешните слоеве на дисплея.
 • Смяна на дисплей за всички модели на Apple и много други телефони и таблети.
  В случаите на по-силен удар (неработещ „тъч“ или линии/петна) или други вид повреда, когато се налага цялостна подмяна на дисплея, ние сме насреща. Имаме налични (на склад) дисплеи за всички модели на iPhone. Смяната става сравнително бързо и зависи от моментната натовареност на сервиза. Всички наши дисплеи имат гаранция от производителя.
 • Ремонт на отделни компоненти от телефона – слушалки, микрофони, камери, кънектори
  Нашият сервиз е едно от малкото места в България, където сме в състояния да извършим подмяна на повредени части от Вашия iPhone. Нашето предимство е в това, че разполагаме с всички части и не се налага да ги доставяме и чакаме. Така Вие получавате поправения си телефон в най-кратък срок.
 • Ремонт по платката на телефона – смяна на чипове, възстановяване на връзки
  Може би най-скъпата ни, но в същия момент „живото-спасяваща“ услуга!
  Имайте предвид, че колкото и да са качествени, Вашите устройства са подложени на:

   – ежедневна употреба
   – различни по сила удари и сътресения
   – капризи на електрическата мрежа
   – огромни температурни амплитуди
   – натиск и усукване по време на носене
  …не е чудно, че в някой случай отделни части от платката или компоненти по нея дефектират. Нашата работа е да намерим проблема и да го отстраним. Ние осъзнаваме, че в някой случаи телефоните, които ни носите не могат да бъдат спасени, затова таксуваме само успешните ремонти.
 • Ремонт на намокрен телефон – всички модели на iPhone
  Ако Вашият телефон е бил намокрен шанс все още има! Важно е да реагирате бързо и да го поверите на компетентен сервиз. Ние успешно ремонтираме голяма част от устройствата които са били намокрени, а в случаите когато щетата е непоправима, полагаме максимални усилия да спасим и извлечем информацията от телефона.
 • Почистване на телефон – в случай че не се чува ясно някой от говорителите
  В резултат на ежедневната употреба, телефоните събират мъх, прах и власинки. Понякога потребителите сами могат да ги отстранят, но в случаите когато е необходимо отваряне на телефона или замяна на компонент е по-добре да се намеси професионалист.
 • Смяна на заден панел (корпус) за всички модели на iPhone и SAMSUNG
  Ако вашият телефон е износен, издраскат, усукан или счупен… Ние можем да го заменим с нов. Така Вашият любим телефон ще заблести като нов.
 • Увеличаване на размера на паметта на iPhone – чрез подмяна на NAND чип
  Проблем при устройствата на Apple е паметта и невъзможността да се ползват „карти-памет“. Ако и Вашата памет е пълна – ние имаме решение!
 • Поставяне на стъклени протектори
  Закупените от нас стъклени протектори, биват поставени на Вашия iPhone съвсем професионално. Така не рискувате да остане прашинка или балон…
 • Продажба на дисплеи, камери и други компоненти за iPhone
  Ако Вие се чувствате подготвени за ремонт и сте решили да се справите сами, ние имаме всичко необходимо. Можете да закупите необходимия компонент и да се заемете с ремонта.
 • Монтаж на дисплеи, батерии и други, донесени от клиента
  В случай, че сте закупили дисплей, батерия или каквато и да е част за Вашия iPhone, но не се чувствате спокойни да е поставите сами, ние с радост ще Ви помогнем.

Част от нашите цени можете да видите тук

Интересна информация може да намерите и на нашата FACEBOOK страница

За допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите на някой от нашите контакти!